• Netradičné odovzdávanie vysvedčenia

          • Posledný deň v škole, na ten sa teší veľa detí. Ale v našej sme to mali opačne. Netradične a zaujímavo. Stretli sme sa na školskom dvore, kde sme udelili pochvaly, rozdali diplomy za zásluhy a našim štvrtákom sme odovzdali podpísané tričká, zelené stužky a čítala sa čierna kronika. Potom sme sa všetci vybrali na autobus, ktorý nás odviezol k Lesnej správe a odtiaľ sme kráčali k žľabu Rakytovo. Tam sme mali slávnostne odovzdávanie vysvedčení. Predtým sme si vypočuli trúbenie na lesných rohoch a ako poďakovanie sme našim ujom lesníkom nakreslili a napísali milé slová , ktoré sme im odovzdali vo forme knihy. Za ich prácu a ochotu sa nám venovať a pripraviť nám počas celého roka bohatý program. Tak nastala chvíľa, kedy sme dostali naše výsledky  učenia vo forme vysvedčenia. Pod korunami stromov, pri potoku za šumu vetra sme si vypočuli od pani učiteliek výsledky našej práce počas celého roka. Vďační za všetko, čo pre nás robia sme sa vrátili do školy, kde sme sa rozlúčili s našimi štvrtákmi. Každý z nich napísal do kroniky svoje ďakovanie a slávnostne ich pani riaditeľka Janka vyviedla von zo školy. Ale tam to neskončilo. S tablom, kde mali svoje fotky a s naším sprievodom za spevu sme sa prešli dedinou a lúčili sa. A veru ťažko sa nám odchádzalo po tak krásnom dni a verím, že aj školskom roku. Hurá na prázdniny naši školáci a tešíme sa na vás v septembri.

          • Školská olympiáda

          • Tradíciou u nás je mať každý školský rok vlastnú olympiádu. V triede sme si pomocou pracovných listov zopakovali športy zimnej a letnej olympiády a ich  význam. Potom sme sa slávnostne nastúpili a zapálili oheň, pripomenuli sľuby a šli si  zmerať sily v disciplínach. Stať sa na chvíľu ozajstným športovcom. Súťažili sme v behu, skoku do diaľky , preskoku cez švihadlo, v hode plnou guľou, vo vytrvalostnom behu. Po vyhodnotení sme plní očakávania počúvali výsledky a veru padli aj rekordy. Šťastní na stupni víťazov sme si spravili fotografickú pamiatku a tešíme sa na budúci rok, či sa opäť niekomu podarí lepší výsledok.

          • Deň otcov

          • Nielen deň matiek, ale aj deň otcov sme si pripomenuli u nás v škole. Nebola to besiedka, ale poriadna chlapská robota. Dievčatá s pani učiteľkami nachystali pohostenie a otcovia nám pomohli opravit a skrášliť okolie školy. Upraviť hmyzi domček, vyčistiť okolie školského ihriska a namontovať basketbalový kôš. Všetko sme super zvládli a poriadne nám aj chutilo. Ďakujeme aj vám milí oteckovia, že vás máme a za vašu starostlivosť o nás.